A time to remember...

luni, 26 septembrie 2011

| | |
I. Nu uitati de concursul de pe blog pe care l-am prelungit pana pe 10 octombrie. Cartea este la alegere, cu o singura conditie: sa fie de la editura Leda. Pentru detalii dati click AICI.

II.Surprizele de miercuri (8)
"I. PROMOŢII
  • La CORA este în promoţie până pe 3 octombrie Perfect, volumul 3 din seria Micuţele mincinoase de Sara Shepard, la un preţ excelent: 20,99 lei.
  • Vă reamintesc faptul că la LIBRIS Braşov e în desfăşurare, până la sfârşitul lunii septembrie promoţia cu reducere de 30% pentru toate titlurile LEDA.
  • Continuă, tot până la sfarşitul lunii, promoţia Urban Fantasy&Fantasy CORINTeens/Corint Junior pe magazinul virtual şi pe blogul LEDA: http://www.grupulcorint.ro/promo_fantasy/. Veţi găsi aici 11 titluri cu reducere 40%, cărţi una şi-una.
  • Promoţia de la punctul anterior va fi preluată de la 1 octombrie şi de LIBRIS Braşov. Va fi pentru 25 de titluri, deci mai extinsă decât cea de pe site-ul nostru. Când voi avea disponibile detaliile şi linkul acesteia, vi le voi comunica. S-au mişcat mai greu decât estimaseră, dar asta nu vă împiedică cu nimic să profitaţi de reducerile pe care le vor avea.
II. BLOGURI SPONSORIZATE
Trebuie să vă anunţ că lista cu noile bloguri sponsorizate va fi comunicată la sfârşitul lunii, cel mai probabil miercurea viitoare.
Ce pot să vă spun, este că dintre blogurile sponsorizate până acum, doar cele care nu mai sunt active vor ieşi din listă. Celelalte şi-au făcut cu brio treaba şi le mulţumim, sperând să fie la fel de atrăgătoare şi de interesante şi pe viitor.
III. CĂRŢI/SERII NOI
Deşi mi-aş fi dorit să vă surprind şi azi cu ceva nou, din păcate următoarea prezentare de cărţi sau serii noi o voi putea face abia miercurea viitoare. Prin urmare, ziua de azi nu e cu surprize la acest punct.
IV. APARIŢII
Fiindcă mulţi dintre voi au insistat să le dau această informaţie, lista cu apariţiile pe octombrie va fi dezvăluită tot miercurea viitoare. Până atunci, vă invit să vă familiarizaţi cu noul look al site-ului nostru şi să vă delectaţi cu fragmentele din cărţile în curs de apariţie."

III. Eve de Anna Carey


Surpriza cea mare de la finalul acestei luni este publicarea primului volum al trilogiei "Eve" scrisa de Anna Carey in Romania prin Leda de-odata cu aparitia ei in America. Astfel, in sfarsit putem sa ii ajungem pe cei care au o piata de carti super-dezoltata datorita grupului cel mai consticios din lume :Lada. Ce putem spune inafara ca le multumim si ca laudele sunt de prisos.
Deci, Eve. O fata simpla de aceasta data, o supravietuitoare a unui virus mortal care a distrus aproape toata populatia pamantului. Cand? In 2032. O trilogie asemanatoare cu "Jocurile Foamei". Garantez pentru cartea asta! Daca nu mai credeti cititi si voi primul capitol de AICI. Pe mine m-a impresionat foarte mult inceputul Sunt sigura ca este o carte care promite, cu multa aventura, putina drama, dragoste si bine-nteles o tona de suspans. Volumul va aparea in data de 4 octombrie in librarii, cu pretul de lista de 29.90. La precomanda (dati click aici), titlul este disponibil la super-pretul de 22,43 lei.

IV. Vampirii sudului/ Trueblood cu Bravo si Bravo Girl

Nu uitati ca de maine, 27 septembrie, apare impreuna cu revista Bravo, in parteneriat cu Leda, primul volum din electrizanta serie Vampirii Sudului, cartile care au stat la baza super-serialului True Blood. Cartile sunt scrise de autoarea Charlaine Harris. Impreuna cu revista, primele patru volume (separat) sunt disponibile la pretul super-redus de 10,99 lei. Al doilea volum apare in 4 octombrie cu Bravo Girl si tot asa, alternand, apar saptamanal. Nu uitati ca cei de la Bravo au luat spus ca, in functie de vanzarile primului volum se va lua decizia daca vor continua aparitia cu revista pana la vol. 10. Deci, cumparati la pret redus carti bune si frumoase!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu