O postare care m-a lasat cu gura cascata de uimire!

miercuri, 12 octombrie 2011

| | |
Tocmai ma smiorcaiam ca nu o sa mai avem surprize care sa ne faca fiecare miercuri mia buna si....uite de ce dau. Noua serie la Leda: Night Huntress de Jeaniene Frost.
Ei, asta da veste buna. Copertile din America sunt geniale, Leda vrea sa le pastreze si pentru editia din Romania. Eu una, sunt in totalitate deacord! Daca nu credeti, ia priviti putin aici!


Uitati si o descriere facuta de adminul blogului Leda (eu nu prea stiu nimic de serie, asa ca il las pe el)
  "După ce am numărat cu greu opţiunile voastre (din care a trebuit să le exclud pe cele multiple, de genul „Vrem FEVER, FEVER, FEVER!”, sau repetarea aceloraşi titluri în mai multe postări ale aceleiaşi persoane), câştigătoare a ieşit seria anunţată mai sus, despre care o să vă spun câteva cuvinte mai departe.
   Eroina seriei este Catherine Crawfield, pe scurt Cat, vampir pe jumătate, care vânează morţi vii, în speranţa că unul dintre aceştia este tatăl său – cel care s-a făcut vinovat de distrugerea vieţii mamei ei. În timpul acestui demers vindicativ, este capturată de Bones, un vampir vânător de recompense, şi este silită să încheie un parteneriat cu acesta. Parteneriat în acţiune, dar treptat ajunge să se îndrăgostească de el, au problemele pe care le are orice cuplu şi, în ciuda pasiunii năvalnice din relaţia lor, ajung să se despartă.
Apoi Cat devine Agentul Special Cat Crawfield, şi lucrează pentru guvern, având misiunea, acum oficială, de a scăpa lumea de morţii vii periculoşi. Ea încă mai foloseşte toate tehnicile pe care le-a învăţat de la Bones, fostul ei iubit sexy şi periculos, dar în momentul în care Cat devine ţinta unor tentative de asasinat, singura persoană care poate să o ajute este tot vampirul pe care l-a părăsit.
Ar trebui să urmeze perioada cea mai bună din viaţa lui Cat Crawfield. Cu iubitul ei Bones din nou alături, ea a reuşit să îi protejeze pe muritori de morţii vii periculoşi. Dar chiar dacă Cat s-a deghizat de nenumărate ori ca să îşi protejeze adevărata ei identitate de însetaţii consumatori de sânge, ea este până la urmă deconspirată şi astfel ajunge să se confrunte cu o mare primejdie, de parcă ar fi fost ferită de primejdii până acum!
Ce întorsătură iau lucrurile şi în ce aventuri se aruncă eroina, în ce carusel al pasiunii este prinsă veţi afla citind aceste prime trei cărţi ale seriei, începând cu sfârşitul primului trimestru al anului următor.
Mie îmi plac foarte mult coperţile originale, aşa că voi face demersuri să le obţinem pentru ediţia în limba română."

Ce mai pot spune? De-abea astept seria!

3 comentarii:

Alecsa All spunea...

Buna..scuze de off-topic dar inca nu am primit cartea de la ultimul concurs si eram curioasa daca ai trimis-o.:) Thanks

dark_eyes spunea...

Am trimis-o, putin mai tarziu dar am trimis-o. Trebuie sa-ti vina. Scz de intarziere, scoala asta e tot mai grea cand tre' sa-ti dai examenele :)

Forbidden Rose spunea...

Hei Alexa, am auzit ca ai cerut Orasul Oaselor. E cartea mea preferata, sper sa-ti placa. FElicitari!

Trimiteți un comentariu