O revenire....

miercuri, 2 noiembrie 2011

| | |
Bun, scuze scuze scuze ca nu am mai scris dar stiti si voi ce nasoala poate fi scoala si ai de (deep breath): invatat, de facut teme, de dat teste si cu noua structura a anului scolar, de dat teze mai repede. Asa ca va rog sa nu va suparati daca gasitit postari super intarziate. Deci, trebuie sa punctez mai multe lucruri:

 Vesti foarte bune pentru fanii seriei Vampirii Sudului
Chiar daca ai citit cartile chiar cand au aparut, sau esti fan recent de cand cu alianta Bravo-Leda, te vei bucura sa auzi ca:
 a) Bravo a anuntat ca v-a publica si volumele 7 si 8 din V.S. Cred ca pana la urma v-om avea toata seria cu revistele Bravo si Bravo Girl, deci....ura Bravo!
  b) In librarii apare volumul 11 din V.S. Cartea se intituleaza "Capcana Mortala" la pretul de lista de 39.90
lei.Arunca un ochi si pe descrierea facuta de adminul blogului Leda:
"În Bon Temps e primăvară, iar pentru Sookie Stackhouse, o chelneriţă telepată, se va dovedi un anotimp în care i se vor dezvălui numeroase secrete… fapt care-i va schimba fundamental viaţa…
Cu talentul ei special de a da mereu de necazuri, Sookie este martoră la un atentat comis cu o sticlă incendiară asupra barului în care lucrează, Merlotte’s. Bănuielile se îndreaptă imediat spre anti-teriantropii din zonă, însă Sookie suspectează altceva şi, împreună cu Sam, încearcă să descopere vinovatul… precum şi mobilul atacului.
Dar lucrurile se complică. Cu toate că nu este capabilă să „citească” în mintea vampirilor, Sookie îi cunoaşte bine pe iubitul său, Eric Northman, şi pe „fiica” lui, Pam, şi îşi dă seama că aceştia complotează împotriva actualului lor stăpân. Treptat, şi Sookie este atrasă în această luptă… care se dovedeşte a fi mult mai grea decât ar fi crezut la început.
Prinsă încă o dată în vârtejul intrigilor din lumea vampirilor, Sookie află că este doar un pion, la fel ca oricare alt om obişnuit… şi că pe tabla de joc a apărut o nouă regină…"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu