Povesti de weekend....

duminică, 13 noiembrie 2011

| | |
Dat fiind faptul ca sunt cam aglomerata cu scoala in timpul saptamanii, o sa ia nastere o noua rubrica, "Povesti de weekend" in care postez ce se mai intampla in lumea cartilor, ce mai e nou dar si cate un cantec/ o poza/ un sentiment...Totusi, cand voi fi mai putin aglomerata o sa postez si in cele cinci zile "de tortura scolara" (glumesc doar, nu-i chiar asa de rau). Ce avem saptamana asta....

1. Bravo a aprobat continuarea seriei Vampirii Sudului cu volumele 9 si 10. Sunt ultimele volume ale seriei ce trebuie publicate cu revista. Volumul 11 il gasiti deja in librarii.

2.A aparut volumul "Amintirile vraciului" de Joseph Delaney. Cartea este editata de Corint Junior. Pentru precomanda dati click AICI. Volumul este disponibil la pretul de lista de 19.99 lei, la precomanda fiind redus la 14.99 lei.

\

3. A aparut volumul 2 din seria "Strange angels" de Lili St. Crow. Volumul se intituleaza "Tradari" si este disponibil la precomanda (dati click AICI) la pretul de 29.93 lei. Cartea va aparea in librarii pe data de 23 noiembrie cu pretul de lista de 39.90 lei.


4. A aparut volumul 3 din seria "Sange Albastru" de Melissa de la Cruz. Pentru a precomanda dati click AICI. Cartea intitulata "Revelatii" este disponibila in librarii incepand cu data de 23 noiembrie la pretul de 39.90 lei, pretul pentru precomanda fiind de 29.93 lei.


 Asta a fost categoric CEA MAI BESTIALA SAPTAMANA, proclamata saptamana Leda. Traiasca editura Leda, imprint al grupului Corint.
P.S.: Aruncati un ochi la pagina cu Noutati. Acolo sunt si mai multe surprize si descrieri la volumele aprute recent (Tradari, Revelatii)
+ un cantec de care sunt obsedata...Guns N' Roses- Don't cry (desi ar trebui sa fie November Rain)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu