Un P.S. important

luni, 14 noiembrie 2011

| | |
Desi traim in secolul vitezei, a calculatoarelor, laptopurilor, a internetului si tot ce tine de conexiune, fire, cabluri, electricitate, multe prietene mi-au atras atentia ca paginile site-ului nu se prea vad. Deci, oamnei buni...
        Aveti 5 pagini de navigare, toate pline cu noutati, carti, idei, imagini...ma rog ati prins voi ideea. Bara de navigare se afla sub poza de introducere a blogului, o scurta panglica care contine titlurile paginilor.  O sa le prezint pe scurt...

  • Pagina de pornire sau pagina principala este esenta blogului, unde postez vesti, noutati, va atrag atentia asupra unui fapt, a unei carti, mai prezint o serie si asa mai departe. Este pagina de prezentare a blogului, prima care se deschide cand dati click pe numele blogului.
  • Noutati... la carti este pagina care prezinta pe scurt cartile nou aparute pe piata. Descrierile facute de mine sau de adminul blogului editurii respective sunt insotite de imagini ale respectivei carti, cu pretul de lista ( de librarie) si cel de precomanda, link-ul pentru precomanda si data cand va aparea. Toate acestea vor fi scrise si pe pagina principala, dar mult mai pe scurt.
  • Cartea lunii  este cea de-a treia pagina care prezinta cartea lunii respective dupa parerea mea. Recenzia este insotita in mod logic si de cateva detalii tehnice (editura, autor, anul apaririei, titlul original, pretul editurii, de lista) si de o imagine. Prezentarile sunt facute strict de mine, nu sunt copiate de pe alte bloguri, sau furate de la edituri.
  • Carti noi... este pagina care recent am "renovat-o". Aici gasiti in ordine alfabetica recenzile tuturor cartilor pe care le-am citit si care sunt mai noi pe piata. Veti gasi descrierea de pe spatele cartii si descrierea mea plus o poza. Imi asum riscul sa mai dau si cate o nota....sau o observatie critica (de bine, doar de bine)
  • Carti vechi este momentan in constructie. Aici voi pune recenziile cartilor clasice, sau mai vechi care nu tin de domeniul fantastic, sau poate foarte putin. Va anunt cand voi pune primele carti pe pagina principala.
Asadar, cam asta ar fi tot ce tine de blogul meu. Sper ca de acum sa il utilizati la puterea lui maxima. Multumesc pentru sugestii si reclamatii prietenelor mele care mi/au atras atentia. Ma bucur ca va preocupa! : )

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu