S-a dat "stingerea" la asteptarea noastra: Vampirii din Morganville 7 la Leda

luni, 30 ianuarie 2012

| | |
Aceasta veste este cu adevarat un medicament. Mi-a scazut febra instant! Au revenit "Vampirii din Morganville" cu volumul numarul sapte! Cartea se intituleaza "Stingerea" si va fi disponibila pentru precomanda din data de 30 ianuarie (adica de azi?! yes!!!). Sincer, de-abea astept sa vad ce se mai intampla in oraselul ala pacatos, care atrage necazurile precum un magnet. Titlul va fi disponibil la pretul de lista (/librarie) de 36.90 lei, dar daca il precomandati, puteti sa il aveti la super-pret de 27.68 lei! Plus ca transportul este gratuit. Iata o scurta prezentare facuta de mine...cu febra :)

Morganville e in sfarsit liber...sau, ma rog, cat de liber poate fi un oras stapanit de vampiri rau-voitori care ies din umbra odata cu lasarea intunericului. Acum ca tatal Fondatoarei a fost anihilat, pacea se instaleaza peste micul orasel texan...dar e doar linistea dinaintea furtunii! Cu toate ca vampirii au facut promisiuni importante pentru locuitori, cand linistea publica este tulburata, intunericul isi arata coltii...la propriu. Cei patru prieteni cu care ne-am obisnuit, nu au parte nici ei de prea multa liniste. Nou- venita, Kim, e hotarata sa le dea serios de furca. Dar ati vazut-o voi pe Claire sa nu actioneze cu succes?
O carte pasionanta, care ne va aduce atmosfera misterioasa a Morganville-ului direct in casa! Nu ezitati sa o cititi! See you!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu