Uratii, la CorintTeens din februarie si Jurnalele vampirilor cu Bravo

joi, 12 ianuarie 2012

| | |
Am asteptat, si am tot asteptat, dar iata ca rabdarea ne-a fost rasplatita....Uratii, cartea intai din seria cu acelasi nume va aparea la editura CorintTeens in luna februarie a acestui an. Have a look:
"URÂŢII, cartea întâi din seria cu acelaşi nume de Scott Westerfeld, în februarie 2012 la CORINTeens

Tally e pe cale să împlinească şaisprezece ani şi… de-abia aşteaptă! Nu ca să-şi ia permisul de conducere, ci ca să devină frumoasă. În lumea ei, cea de-a şaisprezecea aniversare aduce cu ea o operaţie care te transformă dintr-o persoană considerată ca fiind de o urâţenie respingătoare într-una uimitor de frumoasă.
Dar noua ei prietenă, Shay, nu vrea să fie frumoasă. Mai degrabă ar risca să trăiască în afara acestei lumi. Când Shay evadează, Tally află care este de fapt adevărul în ceea ce-i priveşte pe frumoşi. Autorităţile o pun pe Tally în situaţia de a alege între două variante la fel de rele: fie o va găsi pe prietena ei şi o va spiona, fie nu va mai fi niciodată frumoasă.
Ca urmare a alegerii pe care o va face Tally, lumea ei se va transforma pentru totdeauna.
* * *
Într-o lume a oamenilor extrem de frumoşi, cei normali sunt în pericol.

NU UITATI!!!!!

Din data de 17 ianuarie impreuna cu revista Bravo si Bravo Girl, la pretul de 10,99 lei seria Jurnalele Vampirilor de L.J.Smith. Chestia va fi alternativa, ca si Vampirii Sudului....cumparati-le la un pret super de la toate punctele de presa!

2 comentarii:

Rose ღ spunea...

Oo, abia astept! :x
Apropo, ador banner-ul! <3

dark_eyes spunea...

Merci Rose!

Trimiteți un comentariu