Inca o aparitie fantomatica doar la Leda

joi, 9 februarie 2012

| | |
Ce bine ca am intrat pe blogul editurii Leda! Vestea urmatoare m-a bucurat extrem de tare...
"NALUCA SI NAUCUL, vol. 1din seria Naluca si naucul de Stacey Kade
Dupa o intalnire mult prea "intima" cu un autobuz, Alona Dare isi schimba statutul de Regina a Balului in...Regina a Mortilor.
Prinsa sub forma de fantoma in lumea viilor, asteapta cu nerabdare, dar in zadar, lumina aceea orbitoare care sa vina si sa o ia si sa o duca in paradis- o plaja cu nisip alb, unde totul este gratis, de la un mojito fara alcool pana la o diversitate nesfarsita de pantofi.
Din pacate, la scurt timp dupa moartea ei, descopera ca de fapt, lumea nu o placea chiar atat de mult pe cat crezuse, iar prietena sa cea mai buna se grabise sa il consoleze pe iubitul ei intr-un fel cat mai... palpabil si mai public posibil! Si asta e momentul in care Will Killian, un ratat ciudat care se poarta ca un fraier, o vede si rade de ea.
Will pare intr-adevar ciudat, dar cine n-ar fi la fel daca ar putea sa auda si sa vada mortii tot timpul? Will a incercat mereu sa-si ascunda abilitatile, dar de data asta are de-a face cu o fantoma grozav de incapatanata si obisnuita sa obtina intotdeauna tot ce vrea. Si, pentru ca se pare ca el e singurul care o poate ajuta pe Alona sa ajunga in paradis, cei doi incheie un pact: in schimbul ajutorului lui, ea sa-i fie calauza-spirit in relatiile lui cu fantomele si sa-l ajute sa reziste in confruntarile cu directorul liceului, pentru ca in final sa poata absolvi cu bine si sa plece departe, intr-un loc unde nu exista fantome si psihiatrii.
Si astfel incepe povestea lor, spusa intr-un ritm alert si amuzant, si plina de situatii neprevazute, cu o poveste de dragoste "interzisa" si chiar cu o doza de mister. Will are umor, Alona o minte ascutita si o limba si mai ascutita, ceea ce face un deliciu din dialogurile lor. Spusa din ambele perspective, cartea e minunat scrisa, intr-un fel inteligent si totodata emotionant."
Ei, eu de-abea astept. Traducerea titlului mi se pare foarte haioasa! se vede ca este publicata de Leda. Nu uiati sa va mai inscrieti in concurs...

10 comentarii:

Wild Rose spunea...

Io cred ca astia de la LEDA nu au somn ca la cat publica o sa ajungem sa ne cumparam biblioteci ca sa putem sa punem cartile undeva :)

dark_eyes spunea...

O,de mult unele dintre carti dorm sub pat, pe dupa haine (G.K :))Chiar ne mai trebuie o biblioteca..."da, de unde bani?" (reclama Provident)

Wild Rose spunea...

haida Foca, sunam la Provident si ne imprumuta ei bani...si de svarovski si strasuri :))

dark_eyes spunea...

Tie tre' sa-ti imprumute si de marker roz verde ca sa ii placa la preferatu'...

Apy spunea...

http://apyblog.blogspot.com/2012/02/concurs-libris-2.html concurs libris sper sa paricipi

Rose ღ spunea...

Abia asteptam sa apara cartea <3
Iubesc Leda :)

dark_eyes spunea...

Merci Apy! Promit ca particip.

dark_eyes spunea...

Everybody loves Leda! Sunt o editura tare responsabila care tine mult la cititori.

Wild Rose spunea...

Deci fata, nu te lua de Vladutu' ca te bat! :))

dark_eyes spunea...

M-am luat eu vre-odata de Vladutu' tau??? :))

Trimiteți un comentariu