Povesti de week-end...

duminică, 26 februarie 2012

| | |
Da, a fost o saptamana cam aglomerata, e greu sa inveti la geografie si la istorie pentru teste, sa faci mate si romana pentru examene, dar pana la urma cred ca a meritat efortul, pentru ca am luat note mari. So, ce se mai intampla prin lumea cartilor si pe la mine prin biblioteca...
1. A aparut link-ul de precomanda "Nascuta la miezul noptii". Pentru a precomanda, dati click AICI. Cartea e disponibila la pretul de 29.93 lei, pretul de lista (de librarie) fiind 39.90 lei. Eu chiar vreau sa citesc cartea asta, e foarte draguta dupa fragment...Nu stiu inca o data de aparitie dar o sa-l  bat la cap pe admin. Nu uitati ca pentru precomanzi transportul este gratuit!
2. Vestea cea mai buna, care a venit de dragobete. Sunt atat de fericita si vreau un fragment ca sa fiu in extaz. Have a look...
"Seria Instrumente mortale de Cassandra Clare, autorul anului 2011 pe Goodreads, continuă să-i fascineze pe cititorii de urban fantasy cu cel de-al treilea şi mult aşteptatul volum, ORAŞUL DE STICLĂ!
Ameninţaţi de haosul unui război, vânătorii de umbre trebuie să se hotărască dacă vor lupta alături de vampiri, vârcolaci şi celelalte creaturi din Lumea de Jos, sau împotriva lor? Între timp, Jace şi Clary au şi ei de luat o decizie dificilă: să dea sau nu curs iubirii care-i leagă, deşi ştiu prea bine că este o iubire interzisă?
Pentru a-i salva viaţa mamei sale, Clary trebuie să plece în Oraşul de Sticlă, locul de origine al vânătorilor de umbre – chiar dacă asta înseamnă să încalce Legea şi să rişte moartea. Mai grav este că Jace se opune acestui plan, iar Simon este aruncat în închisoare de către vânătorii de umbre, care îşi au bănuielile lor cu privire la acest vampir imun la lumina soarelui. Din fericire, Clary îşi găseşte un aliat – în persoana misteriosului Sebastian, care nutreşte o stranie atracţie faţă de ea. Valentine îşi adună în acest timp o armată de demoni, dar vor reuşi oare locuitorii din Lumea de Jos şi vânătorii de umbre să uite de vrajba dintre ei şi să-şi unească forţele pentru a o înfrânge? Va putea Clary să-şi folosească puterile pentru a-i ajuta să se salveze – indiferent de preţul pe care va trebui să-l plătească?
"Seria Instrumente mortale creează o lume de poveste în care aş fi încântată să trăiesc. Absolut minunată!” – Stephenie Meyer, autoarea seriei Amurg
„Stranie, întunecată şi sexy. Una dintre cărţile mele preferate.” – Holly Black
„Funky şi cool…una dintre cele mai reuşite saga post-Buffy. Un hit!” – Christopher Golden
Pentru a afla mai multe despre seriile Instrumente mortale şi Dispozitive infernale, vizitaţi www.mortalinstruments.com şi www.infernaldevices.com"
Ei, eu as spune "prea mult asteptatul volum" :) Ma bucur ca in sfarsit voi afla ce se mai intampla cu Clary (ei, defapt cu Jace...). Asteptam un link de precomanda...

3. Printul mecanic apare in librarii la data de 5 martie. Nu uitati sa pecomandati.

4. Am fost la CORA, din Cluj si am dat de un minunat targ de carte cu reduceri de 30% la toate titlurile. Mi-am luat "Draga John" de Nicholas Sparks (rao) si "Cronicile Martiene" de Ray Bradbury (Leda). Cel din urma autor apare pomenita in "Setea" de Carrie Jones (rao) pe care mi-am luat-o miercuri. Luni a venit si "Frenezia" de Francesca Lia Block (Corint Teens). Multe achizitii, huh. Setea si Frenezia le-am terminat deja, precum si Uratii, iar acum sunt la jumatate din Draga John (si imi place enorm). Azi mai dau o tura la targ :)


2 comentarii:

Wild Rose spunea...

Auzi, da inafara de AV si SA mai scrii recenzii si la alte carti? asa, de curiozitate?

dark_eyes spunea...

Da, cand o sa am purin timp (unii trebuie sa invete pentru examene...). O sa vina o recenzie la Swoon si apoi la Casa Noptii. Azi, maine aveti si la Dear John... (care mi-a placut extrem de mult):)

Trimiteți un comentariu