Precomenzi la editura Leda...

miercuri, 28 martie 2012

| | |
Inainte de a incepe cu pledoaria mea cu "Precomandati, fratilor!" va anunt ca in Clujul meu drag si scup a venit in vizita nimeni altul decat targul "Gaudeamus"! Cu reduceri de toate soiurile, cu preturi pentru toate buzunarele, cu carti care mai decare. Il gasiti in piata Unirii (cu statuia lui Matei Corvin) intr-o hala foarte mareeeee, asa ca nu puteti sa il ratati. Targul tine pana in 1 aprilie. Toate standurile sunt supebe! Si acum....
 Avem 2 precomanzi. Prima este la cel de-al doilea volum al seriei "Jocul minciunii" de Sara Shepard. Titlul este disponibil din data de 18 aprilie la pretul de 39.90 lei, insa daca precomandati curierul o aduce repejor urmatoarele doua zile gratuit, cu cartea redusa la 29.93 lei. Deci, daca vreti sa faceti aceasta afacere profitabila, dati un simplu click AICI (click pe  "aici")


Urmatoarea carte este "Cele 13 motive" de Jay Asher. O puteti gasi pe rafturile librariilor dupa data de 6 aprilie, la pretul de 39.90 lei, dar cu precomanda puteti sa scoateti din buzunar doar 29.93 lei, transportul fiind gratuit. Pentru a precomanda, dati click AICI (click pe "aici")


Va doresc o saptamana frumoasa! "Scoala altfel" ne paste, fratilor. De-abea astept :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu