"Thursday I don't care about you/ It's Friday, I'm in love"

sâmbătă, 3 martie 2012

| | |
Da, sunt celebrele versuri din melodia "Friday I'm inlove" de la grupul The Cure. Doar nu era sa pun melodia de la Rebecca Black (pentru ca stiti cu totii zilele saptamanii). Pentru ca este o zi frumoasa (cam ploua afara, dar vine weeken-ul) va invit sa vizualizati cateva surprize...
Pentru a vizualiza cartile care au reducere dati un click AICI.

A doua surpriza este mai ciudata....pentru detalii intrati pe blogul Leda, prima postare. Dar in mare, vreau sa va anunt ca apare.... "Perfect Chemestry"!!!!!! Baieti rai+ fete cuminti=?

5 comentarii:

Rose ღ spunea...

Ma bucur mult ca cei de la LEDA au decis sa ne faca inca niste surprize mega :X Cred ca o sa-mi iau "Eve" cu ocazia asta.
Abia astept sa apara "Perfect Chemestry"!!!!

dark_eyes spunea...

Eve de Anna Carey? E o carte exceptionala! Te rog sa o citesti, e minunata si o experienta foarte placuta! Si eu vreau sa apara PC, e o serie foarte buna...din toate punctele de vedere.

Patty spunea...

Eu verific regulat blogul editurii Leda si astept sa vad ce noutati mai posteaza admin legat de "Perfect Chemistry" si nu numai. Am devenit obsedata, stiu :))

dark_eyes spunea...

Mda, primul lucu care il faci cand deschizi calculatorul dai repede pe Leda sa vezi ce se mai aude... Cam asta se intampla cu noi, dependentii :)

Wild Rose spunea...

Dependentii de Jace? :o3

Trimiteți un comentariu