O carte lunatica dintr-o serie marca Heather Davis

marți, 10 aprilie 2012

| | |
O surpriza enooooorma de la editura noastra preferata mi-a inseninat dimineata. Volumul doi din "Nu plange sub clar de luna" de Heather Davis va fi disponibila incurand. Pana atunci va las cu o mica recenzie facuta de admin...
"Lumina lunii e periculoasă – alungă intimitatea întunericului şi scoate la iveală lucruri care ar fi mai bine să rămână ascunse…

Shelby este îndrăgostită de misteriosul Austin Bridges al III-lea, pe care l-a cunoscut într-o tabără de reeducare, cu o vară în urmă.
Acum, ea învaţă la Academia Steinfelder, o severă şcoală elveţiană pentru fete… ce poate fi mai rău de-atât?
Cum nu mai are nicio veste de la iubitul ei, Shelby este îngrijorată – mai ales că vede într-un tabloid o fotografie în care el apare alături de prinţesa pop a Europei.
Dar Austin nu este doar fiul unui star rock, ci şi un vârcolac sexy, iar legătura lui cu Shelby este mult mai puternică decât bănuieşte ea.

În timp ce zilele se succed tot mai întunecate şi se apropie vacanţa, Austin se strecoară la Steinfelder şi îi dezvăluie lui Shelby adevăratul motiv pentru care s-a ţinut deoparte în tot acest timp. Totodată, ea îşi dă seama brusc de faptul că simţurile i se ascut, că duce dorul lunii pline şi că simte o foame ciudată. Prizonieră în şcoală, din ce în ce mai conştientă de pornirile ei ancestrale, îşi dă seama că iubirea ei pentru Austin o va costa mai mult decât îşi imaginase vreodată.

Şi, în curând, va fi noapte cu lună plină…

Pentru mai multe informaţii despre autoare şi cărţile ei, puteţi accesa site-ul www.heatherdavisbooks.com

Cartea va avea 160 de pagini, formatul 13×20 cm şi va fi cartonată cu supracopertă. Preţul de listă: 24,90 lei. La precomandă veţi beneficia de reducerea de 25% şi de transport gratuit."

Ce pot sa spun... de-abea astept :)

2 comentarii:

Emy spunea...

Eu n-am citit inca primul volum,dar pun pariu ca seria merita fiecare banut :).
Apropo,imi place mult blogul tau.Mult succes cu el!:*

Emy.

dark_eyes spunea...

Da, chiar merita. Daca ti-a placut ideea de tabara din "Nascuta la miezul noptii", atunci o sa iti placa si "Nu plange sub clar de luna". Multumesc pentru urari:) Succes si tie si lui Clau cu blogul si cu concursul! Sa sti ca m-am inscris si eu :) And keep writing!

Trimiteți un comentariu