Creatura de Nely Cab

miercuri, 30 mai 2012

| | |
Azi am terminat si eu cu tezele (dans frenetic prin casa)! Stiu ca la istorie am luat 10 si la mate 9... Dar o astept pe cea de la romana (da Doamne un 10, da Doamne un 10...). Ok, sa terminam cu viata mea prea imbarligata si sa va prezint o carte (sau, ma rog, adminul de la Leda sa o faca...) de care SURPRIZA! habar n-aveam. N-am auzit de ea in viata mea. Pe bune! Daca stiti ceva de ea, nu ezitati sa imi spuneti si mie printr-un comentariu. Va las cu descrierea celor de la Leda, care m-a bagat in ceata si m-a facut extrem de curioasa.

"Sunt mai mult şi totodată mai puţin decât o fiinţă omenească.
Printr-un miracol, sunt încă în viaţă.
Aceasta este povestea primei mele iubiri, povestea fostei mele vieţi, şi povestea renaşterii mele.

Când Isis Martin, o tânără de şaptesprezece ani, are probleme cu somnul din cauza unor vise tulburătoare despre o fiară îngrozitoare, ea decide să-şi înfrunte temerile. Dar ceea ce descoperă este altceva decât o fiinţă ameninţătoare.
Creatura cu înfăţişare omenească, mai exact cu chipul unui băiat  ce portă numele David Chios, o asigură pe Isis că nu este rodul imaginaţiei ei. Nevrând să-i accepte ca atare mărturisirea, Isis îi pune vorbele la îndoială, cerându-i  să-şi arate abilităţile – o provocare pe care acesta o acceptă.
În visele ei, Isis  dă, fără să ştie, peste existenţa tăcută a genealogiei divine a celor uitaţi de mult de oameni.
Într-un orăşel vechi din sudul Texasului, povestea o poartă pe Isis pe cărarea iubirii neîngăduite şi a unor adevăruri pasionante care pot schimba viaţa. Călătoria lui Isis Martin, care se va dovedi una iniţiatică până la urmă, va lăsa cu siguranţă cititorul dornic să afle mai mult. Mai ales că are, după cum veţi vedea, un final puternic şi surprinzător.

Un fantasy electrizant, cu un suflu nou, care categoric merită citit.

NELY CAB locuieşte în sudul Texasului împreună cu soţul şi fiul ei. În afară de scris, lui Nely îi place să deseneze şi să picteze. Copacul de pe coperta acestei cărţi este o dovadă a talentului lui Nely."

De-abea astept sa vad despre ce este vorba... multumim Leda pentru inca o zi de miercuri luminata :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu