Recuperare

luni, 24 decembrie 2012

| | |
Sa-mi dea cineva in cap, va rog :( Am lipsit o saptamana si motivul meu e ca... nu am avut chef!?!? Imi cer milioane de scuze si promit eu din sufletel ca vacanta asta o zi nu o sa treaca fara sa postez :)
Am enspe' mii de lucruri de recuperat si chiar nu vreau sa iasa un post gigantic, dar na'...

Nr.1: Craciun fericit tuturor! Sper sa aveti un Craciun ca si in povesti alaturi de famile si bradut :)

Nr. 2: Am primit o gramada de nominalizari de la IriTheoRyaMarya, Rose. Va multumesc mult fetelor! Sunteti niste dragute :*

Si pentru ca majoritatea au primit premiile, le dau si eu tuturor din lista mea de bloguri :)

Nr. 3: Ati vazut cate carti apar la Leda? I'm so happy :)


CUM TE-AI SIMŢI DACĂ ÎNTREAGA TA VIAŢĂ AR FI O MINCIUNĂ?
CE-AI FACE DACĂ N-AI ŞTI ÎN CINE SĂ AI  ÎNCREDERE?
CÂT DE ADÂNC AI SĂPA CA SĂ DESCOPERI ADEVĂRUL?
Povestea Emmei şi a lui Sutton a ajuns la runda a treia, cu un nou slalom printre indicii şi piste false. De data aceasta, în rolul de suspect al zilei se află Thayer, fratele fugar al prietenei lor Madeline.  Acesta a dispărut înaintea lui Sutton, şi umblă vorba că cei doi erau implicaţi în nişte ltreburi dubioase. Dar acum Thayer a reapărut –  viu şi nevătămat! – , iar Emma are o sarcină grea: să-şi dea seama dacă el e doar un iubit care suferă, sau un fost iubit care se pregăteşte să dezvăluie secretul Emmei, punând astfel capăt periculosului ei joc.Cel de-al treilea capitol din Jocul Minciunii adânceşte misterul, în acelaşi timp dezvăluind ceva mai mult din amintirile lui Sutton, pe măsură ce Emma descoperă alte şi alte indicii. Şi devine clar că deşi Thayer este marele suspect pe lista Emmei, el reprezintă şi marea dragoste a lui Sutton.
Din nou avem de-a face cu o mulţime de drame şi mistere ─ de la ciudata legătură între gemene, inimi frânte şi secrete tulburătoare, până la farse din Jocul Minciunii, vizite la închisoare, rivalitate între surori, întâlniri romantice pe terenul de tenis, petreceri şi  probleme de familie.
Pe scurt,  SUSPANS şi ADRENALINĂ!
 ADEVĂR SAU MINCIUNĂ?
Pentru cele mai proaspete bârfe, noutăţi şi secrete, vizitaţi site-ul www.lyinggame.com
Serialul de televiziune ce are la bază această serie, produs de Pratt Enterprises, Alloy Entertainment şi Warner Horizon Television pentru canalul ABC Family, îşi va lansa cel de-al doilea sezon în Statele Unite pe 8 ianuarie 2013! Să sperâm că serialul va ajunge şi în România! Puţin lobby pe la televiziunile noastre nu ar strica! Ce ziceţi?
Cartea are 288 de pagini, formatul 13 x 20 cm, ediţia este cartonată, iar preţul de listă – 39.90 lei. La precomandă, veţi beneficia de 25% reducere şi transport gratuit.

Si in pregatire sunt volumul opt din "Vampirii din Morganville" si volumul patru din "Sange Albastru". Pluuus...
Oho, de-abia astept sa tin cartea asta in mana :)

Nr. 4: Nu uitati sa votati aici favoritul vostru in runda doi din "Battle of the Crushes". Si, din pacate, runda urmatoare se amana cu o saptamana, din cauza sarbatorilor. Deci, reprezentantele mai aveti timp ;)

Ok, cred ca asta a fost tot. Inca o data Craciun fericit! Ne revedem maine :)

UPDATE: Trebuie sa vedeti asta :)))))

1 comentarii:

Rose ღ spunea...

Crăciun fericit şi ţie, Ale :* Mă bucur că ai reveniit :o3

Trimiteți un comentariu