V-a fost dor de Morganville? Nu mai e cazul :)

joi, 7 martie 2013

| | |
Editura Leda, va iubesc din tot sufletelul meu de fata nebuna dupa carti!
SARUTUL MORTII, volumul 8 din seria VAMPIRII DIN MORGANVILLE de Rachel Caine


Cum se poate transforma o plimbare in minunatul Dallas intr-un adevarat cosmar?
De fapt este foarte simplu, dacă te gândeşti că însoţitorul grupului nu este altul decât durul Oliver, vampirul care nu cunoaşte mila.
Totul începe în momentul în care Michael Glass primeşte apelul telefonic pe care-l aşteptase de multă vreme. Talentul său a atras atenţia unui renumit producător muzical din Dallas, care vrea să-i înregistreze un disc demo și să-i organizeze câteva concerte… ceea ce înseamnă că pentru Michael începe o nouă viaţă.
Însă nu va călători singur. Îl vor însoţi prietenii săi umani – rebela Eve, deseori neînţeleasa Claire, şi curajosul Shane. Şi totul ar fi minunat dacă alături de ei nu ar fi prezent, în calitate de escortă, vampirul Oliver, nemuritoare mână forte. Cu un astfel de grup, să nu ne mirăm că plimbarea la Dallas se transformă într-o veritabilă aventură.
Şi, într-adevăr, primejdiile îi urmăresc la fiecare pas. Captivi în orăşelul Blacke,  alături de oameni care-i urăsc și un sălbatic grup de vampiri nomazi, dornici să-şi ofere un ospăţ scăldat în sânge, Michael şi prietenii săi riscă să nu mai ajungă în Dallas la timp… sau chiar niciodată.

„O lume şocantă, în care domnesc vampirii, supravieţuiesc numai cei puternici, iar dragostea oferă speranţă în cele mai întunecate clipe.” — DARQUE REVIEWS

Cartea are 384 pagini, formatul 13×20 cm, ediţia este cartonată, iar preţul de listă 44,90 lei. La precomandă beneficiaţi de 25% reducere şi transport gratuit.

O, Doamne, de-abia astept sa vad ce mai fac nebunii din Morganville! Shane, mi-a fost al naibii de dor de tine!

1 comentarii:

Anca spunea...

Shaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaane. *gata, m-am calmat*
Ăă, trebuie să termin primele 7 volume. Rahat. Mai am atââtea!

Trimiteți un comentariu