Vine toamna... apar carti+ trailer Divergent :)

marți, 27 august 2013

| | |
Se vede ca nu mai este mult si incepe... neh, nu pot sa spun inca cuvantul ala. Asa ca s-a dat drumul la carti pe banda rulanta.


VIITORUL NOSTRU de Jay Asher şi Carolyn Mackler

Un roman pentru tinerii de azi, despre viaţa lor de mâine
Este anul 1996, şi nici jumătate din elevii de liceu din America nu au folosit vreodată internetul. Viaţa în cyberspace este la începuturi, iar reţelele de socializare nu există nici măcar în proiect.
Şi totuşi…
Emma tocmai a primit primul ei computer şi un misterios CD-ROM de la America Online.
Josh este vecinul ei şi prietenul ei cel mai bun, chiar dacă din  noiembrie trecut lucrurile au fost puţin cam dificile între ei. Cei doi se conectează şi se loghează…şi ajung automat pe Facebook… dar Facebook-ul nu a fost inventat încă!!!
Josh şi Emma îşi privesc fascinaţi profilurile din viitor, peste cincisprezece ani. Soţii, prietenii, carierele, casele, destinele lor ─ totul este aici. Dar nu e ceea ce aşteptau ei; şi de fiecare dată când îşi deschid pagina, viitorul lor se modifică. Şi în timp ce se luptă cu suişurile şi coborâşurile vieţii lor viitoare, sunt obligaţi să se confrunte cu lucrurile bune ─ sau rele ─ pe care le fac în prezent.

Cartea are 368 pagini, formatul 13 x 20 cm, ediţia este broşată şi preţul de listă 39,90 RON. La precomandă beneficiaţi de 25% reducere şi transport gratuit. Precomanda este programata pentri 26 august si aparitia in librarii pentru 13 septembrie.


FEBRA NEAGRĂ, volumul 1 din seria MACKAYLA LANE, de Karen Marie Moning  

BESTSELLER NEW YORK TIMES

Filozofia mea de viaţă se poate rezuma în câteva cuvinte: o zi bună este una în care nu încearcă nimeni să mă ucidă.
Vă mărturisesc că nu am avut prea multe astfel de zile de la o vreme încoace.
Când MacKayla află că sora ei Alina a fost ucisă în Irlanda ─ după ce i-a lăsat un mesaj criptic pe telefon ─, decide să plece la Dublin în căutarea unor răspunsuri.
Dar încercarea de a-l descoperi pe asasinul Alinei o atrage într-o lume de umbre în care nimic nu e ceea ce pare, unde binele şi răul poartă aceeaşi mască seducătoare. Curând, MacKayla trebuie să facă faţă unei provocări majore: să rămână în viaţă şi să înveţe să mânuiască o putere pe care nu ştia că o deţine ─ o putere care îi îngăduie să vadă dincolo de lumea oamenilor, în periculosul tărâm locuit de Fae…
Pe măsură ce pătrunde în enigma morţii surorii ei, iar graniţa între lumi începe să se năruie, adevărata misiune a lui Mac devine tot mai clară: trebuie să găsească misterioasa Sinsar Dubh ─ Cartea Neagră, un manuscris vechi de milioane de ani care conţine între paginile sale încifrate cea mai primejdioasă dintre vrăji  ─, căci cel care pune primul mâna pe ea va deţine controlul total asupra celor două lumi.

„Un minunat roman în genul dark fantasy …” -  Charlaine Harris

„Un amestec seducător de mitologie celtică şi mistere periculoase.” -  Chicago Tribune


„Un roman dark fantasy, cu accente erotice, despre o Buffy printre Fae, compus cu un ascuţit simţ al umorului şi o maturitate a scriiturii care fac din această lectură o adevărată încântare.” -  BookPage


KAREN MARIE MONING este o cunoscută autoare de bestselleruri, printre care se numără seriile Highlander (premiului RITA) şi MacKayla Lane, care s-a bucurat de un mare succes internaţional. Cărţile sale s-au publicat în peste treizeci şi trei de limbi şi evenimentele la care participă autoarea atrag fani din întreaga lume.
Moning şi-a început cariera scriind cărţi de romance paranormal, cu acţiunea situată în Scoţia, dar – devenind tot mai fascinată de mitologia celtică -, a decis să abordeze genul urban fantasy, luând drept cadru oraşul Dublin din Irlanda, astfel încât să se poată concentra pe Tuatha de Danann, sau Fae – o rasă străveche de fiinţe nemuritoare care au trăit în mod secret printre oameni vreme de milenii.
Moning îşi împarte viaţa între munţii din Georgia şi plajele din Florida.

Cartea are 384 pagini, formatul 10.5 x 17,5 cm, ediţia este broşată şi preţul de listă 39,90 RON. La precomandă beneficiaţi de 25% reducere şi transport gratuit. Linkul de precomanda va fi postat pe 28 august si veti putea achixitiona cartea din librarii dupa data de 18 septembrie.

Si aici aveti trailerul, de si l-a vazut toata blogosfera pana acum... Dar nu ma pot abtine, pentru ca este perfect!
http://www.youtube.com/watch?v=S6HHCxLZftQ&feature=youtube  (nu stiu de ce dar nu ma lasa sa pun video-ul)

Revin azi cu o recenzie... sper.

2 comentarii:

Anca spunea...

CĂRȚI NOI. omg, prima arată așa bine.
Și vine toamna, ador anotimpul ăsta, o să fie perfect!
apropo, mail-ul meu e ancuta_serban11@yahoo.com
dacă vrei vorbim pe mess dacă nu trimitem mail-uri ca să fangirluim. ^^
Tre să o găsim și pe clara.

dark_eyes spunea...

Daaa, abia astept si eu "Viitorul nostru" pentru ca ador cum scrie Jay Asher. Dar si "Febra intunecata" ma tenteaza :)
Multumesc, ma anunti tu ce forma vrei (mail sau mess) dupa ce o gasesti pe Clara :D

Trimiteți un comentariu